АЛЕКСОВСКИ ЈОСИП

Име на компанија:
АЛЕКСОВСКИ ЈОСИП
Дејност:
Телефон:
031/372-001 070/384-082
Адреса:
ул. Св. Јоаким Осоговски бр.149

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе