АЛЕКСИЈЕВСКИ ВЛАДО

Име на компанија:
АЛЕКСИЈЕВСКИ ВЛАДО
Град:
Дејност:
Телефон:
071/212-042
Адреса:
Бул. Туристичка бр.50

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе