Акаунт Про Консалтинг

Име на компанија: Акаунт Про Консалтинг
Град:
Телефон: 075 834090
Адреса: ул. 29ти Ноември бр.176 Г.Т.Ц. лок.27

Макмедиа понуда на неделата

 

Хотел Пела – Охрид

Хотел Пела од Охрид е сместен во зелена и тивка околина. Опркужен со борова шума Хотел Пела ви нуди одлична можност за организирање семинари, конференции и работилници во семинарска сала опремена со потребните технички елементи.

Погледнете повеќе