MakMedia Ponuda na nedelata

Рекламен банер (или маркетинг промотивен текст) При клик на било кој компаниски профил, кој е онлајн достапен на макмедиа именикот, посетителите на макмедиа ќе ја видат вашата реклама која ќе биде прикажана веднаш под компанискиот профил. (траење 4 недели)повеќе »»

Baner Marketing

Банер Маркетинг Поставување на ваша банер реклама на насловна страница на бизнис промотивен каталог МАКМЕДИА.МК во траење од 12 месеци со димензии на банер 400x180пикселиповеќе »»

Meil Marketing

Меил Маркетинг Вклучување на вашата компанија во меил кампања ПРОМО8 заедно со други 7 компанииповеќе »»